De slimme manier om cocktails te maken

GiG Pro is een automatische doseerder die je helpt bij het maken van cocktails; kijk eens hoe makkelijk het is...

Programmeer het recept en elke cocktail smaakt precies zoals de eerste geïnspireerde Eureka-momentcocktail. Cocktails kunnen ook in een shaker worden gedaan, zodat het barpersoneel nog steeds kan pronken met hun luchtkunsten en het publiek kan vermaken.


Met Gig 15 Pro kun je tot 15 likeuren, sappen, puree of siropen aansluiten via volledig gescheiden kanalen, wat zorgt voor een geweldig, eenvoudig proces.

HET RESULTAAT?
Heerlijke cocktails, mocktails en sappen zonder een druppel te verspillen.

In de app, die in 8 talen beschikbaar is, vind je gedetailleerde recepten waarin staat hoe je de beste internationale cocktails kunt bereiden.
Je kunt deze bewerken en je eigen draai geven aan een klassieker. Elk recept heeft een stapsgewijze handleiding, waarin het te gebruiken glas wordt beschreven, de hoeveelheid ijs die nodig is en zelfs de juiste garnering om die finishing touch toe te voegen.

Hoe Werkt Het Cocktail Make

Hoe Werkt Het Cocktail Make

VOORKOM VERSPILLING

Dankzij de GiG Pro Cocktailmachine kun je snel cocktails maken, verspilling voorkomen en tot 20% besparen op de kosten van ingrediënten; het duurt gemiddeld slecht 5 seconden om een cocktail te bereiden.

De eenvoudige functionaliteit van de app stelt u in staat om de precieze afmetingen die nodig zijn voor Cocktail, Mocktail of Sappen af te geven, tot op de milliliter nauwkeurig. Bespaar tot 20% op de kosten van de ingrediënten. De Gig Pro cocktailmachine registreert en meet automatisch het gebruik, zodat u de hoeveelheid en de cocktails die elke dag worden geserveerd en de gebruikte ingrediënten kunt bijhouden. Deze eenvoudig leesbare statistieken, worden allemaal in de cloud opgeslagen en zijn online toegankelijk.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN

Plaats de flessen op een handige plek in de buurt van de machine, kan eronder of erover, sluit ze aan met de meegeleverde slangen en je Cocktail Station is klaar. U ontvangt een waarschuwingsbericht wanneer een fles bijna leeg is. De GiG Pro cocktailmachine kan eenvoudig op elke bar kan worden geplaatst en een instant cocktailstation creëren.

Plaats hem op de bar, sluit hem aan en hij is klaar voor gebruik. Geen behoefte aan structurele installaties, het integreert naadloos in elk soort bar.

HOGE WINSTGEVENDHEID

Eenvoudige en intuïtieve interface met begeleide en eenvoudige stappen om uit te voeren, geen behoefte aan nieuw toegewijd personeel en geen training.

Bespaar tot 48% op ingrediëntenkosten en vermijd toegewijd personeel, verspilling en overgieten.

De gemiddelde drankprijs voor een cocktail gemaakt met CocktailsMachine en kwaliteitsproducten is minder dan € 1,00 (op basis van de gemiddelde EU-markt).
Verhoog uw marge tot 75%.


PRIME MIX

Prime Mix is een productlijn die speciaal voor Mixology is ontwikkeld, in een innovatief Bag in Box-formaat.
Het zijn allemaal premium non-alcoholische producten.
Sluit ze aan op een GiG Pro en je hebt een plug-and-play-oplossing met een groot aantal zeer goed uitgebalanceerde cocktails voor alle soorten smaken.
Deze producten zijn momenteel alleen op de EU-markt verkrijgbaar.

CLOUDTOEGANG

Beheer al uw GiG cocktailmachines op afstand via de cloud: u kunt onbeperkt ingrediënten toevoegen en recepten maken of wijzigen.

Kies uit een lijst met voorinstellingen gemaakt door de beste mixologen of maak er zelf een.

Het is eenvoudig om uw configuratie vervolgens te verspreiden naar alle machines die u over de hele wereld heeft!

Realtime rapporten over de geserveerde cocktails, consumpties, ingrediëntenniveaus zijn altijd beschikbaar op uw computer of op uw smartphone met de speciale WebApp.