2018 Winner at the Food & Drink Awards

Best “Product Innovation Award” @ Excel London

THE COCKTAILMAKER

QUALITYDRINKS HANDMADE BY THE MACHINE

Een bartender doseert de verschillende ingrediënten in glas of shaker. The Cocktailmaker doet hetzelfde, maar dan binnen enkele seconden. De cocktail wordt automatisch en exact gedoseerd. Of.... de sangria, verfrissende icetea of... uw eigen recept!

De automatische doseertechniek van The Cocktailmaker kent de recepten van de cocktails. Met 1 druk op de knop. En... tot op een tiende van een centiliter. The Cocktailmaker is vakmanschap en controle. Via een uniek concept brengen wij de installaties binnen het bereik van de horeca ondernemer die serieus met het vak bezig is.

Profiteer van het unieke concept van The Cocktailmaker

• diverse businessconcepts

• uitstekende winstmarges vanaf de eerste cocktail.

Meer weten?

Laat u vrijblijvend informeren hoe ook u lekkere cocktails kunt serveren!

Shake it Easy!

The Cocktailmaker

 

 

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

DIVERSE BUSINESS-CONCEPTS

HOGE KWALITEIT

UITSTEKENDE WINSTMARGE

ZEER EFFICIËNT

EEN COCKTAIL IN 5 SEC

7 REDENEN

OM THE COCKTAILMAKER TE INSTALLEREN

  • Iedere cocktailreceptuur kan geprogrammeerd worden
  • U kunt uw eigen cocktails programmeren
  • Extra omzet t.g.v. snelle bereiding en uitserveren
  • Exacte dosering en geen verspilling
  • Iedere medewerker in uw zaak kan nu goede cocktails maken.
  • Niet afhankelijk van de bartender
  • Cocktails leveren een buitengewoon hoge marge en bijdrage.

ONZE DISPENSER / COCKTAILMACHINE

Perfecte dosering en heerlijk van smaak: en dat binnen enkele seconden.

The Cocktailmaker is een volledig doorontwikkeld geautomatiseerd drankendoseer- systeem voor het hygiënisch en snel bereiden van cocktails en mixdranken. Uw professionele bartender in huis. Heerlijke cocktails binnen handbereik. Dus geen premix of postmix! De dosering van de ingrediënten is tot op een tiende van een centiliter in te stellen. Het exact kunnen doseren en het werken met originele ingrediënten biedt u tevens de mogelijkheid een eigen persoonlijke cocktailkaart samen te stellen. U bent dus niet gebonden aan voorgeprogrammeerde cocktails!

 

Met The Cocktailmaker kan iedereen de perfecte cocktail maken, ook als het druk is. De exacte dosering en de grote productiecapaciteit zorgen voor een constante kwaliteit en een enorme besparing op personeel en drankinkoop. De bediening is super eenvoudig via een touchscreen. En... binnen enkele minuten te leren. Zelfs het reinigen duurt slechts enkele minuten middels een volledig automatisch programma.

 

The Cocktailmaker is een Duitse uitvinding en wereldwijd uniek. De ontwikkeling van het systeem is jaren geleden gestart. In het thuisland zijn al ruim 1000 installaties operationeel. De techniek is daarmee doorontwikkeld en bedrijfszeker.